Acreditările Noastre

 

Școala Babel-Language este centru de pregatire autorizat pentru sustinerea examenelor Cambridge si Ö S D, în vederea obținerii certificatelor cu recunoaștere internațională.

Astfel, organizăm pregătire pentru toate tipurile de examen, atât pentru copii, cât și pentru liceeni și adulți:

– Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE)

ÖSD KIDS A1, ÖSD KIDS A2, ÖSD Zertifikat B1, ÖSD Zertifikat B2

Prin parteneriatul cu EECenter, Babel-Language poate găzdui examenele Cambridge si ÖSD, se poate ocupa de înscriere și aducerea certificatelor.

Centrul de limbi străine Babel-Language este acreditat ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Foreign Languages), pentru organizarea examenelor ECL.

 

In urma acestor testări puteți obține un certificat de competență în limba engleză, germană, franceză, rusă, spaniolă si italiană.

Despre certificatele ECL:

– Au valoare nelimitată în timp și sunt recunoscute atât în Europa, cât și în America Centrală și de Sud. Echivalează proba C la bacalaureat. ECL Junior echivalează proba de evaluare a cunoștințelor de limba modernă pentru admiterea in clasa a IX-a

– Util la efectuarea de studii sau la obținerea de locuri de muncă în străinătate. Examen profesional în domeniul medical.