Limba Franceză

https://www.babel-language.ro/wp-content/uploads/2020/06/Paris-500x300.jpg

 

Voltaire, Victor Hugo, Balzac, Napoleon, Coco Chanel, Dalida, Joe Dassin, Brigitte Bardot, Gérard Depardieu, sunt doar câteva nume notorii care au dus faima Franței peste tot în lume. Poeții și scriitorii francezi erau renumiți și adorați atât pe continentul european, cât și peste hotarele sale, iar marele războaie câștigate de poporul francez  au poziționat Franța fiind una din principalele puteri ale lumii. Toate aceste circumstanțe culturale și geo-politice au contribuit la răspândirea limbii franceze pe întreg globul pământesc. Mai mult, franceza a fost și este îndrăgită pentru melodicitatea sa, fiind considerată cea mai romantică și frumoasă limbă din lume. Istoria și dezvoltarea limbii franceze este fascinantă, motiv pentru care e foarte bine să o cunoști.

Cursurile pot avea loc în sistem individual, pereche și de grup.

Programul cursurilor de grup îl gasiți la pagina: https://www.babel-language.ro/servicii/cursurile-de-la-sediul-nostru/

Limba franceză pentru afaceri

Cursul de franceză pentru afaceri te va ajuta să-ti îmbunătățești limbajul în orice context business : negociere, interviu de angajare, e-mailuri, prezentari, etc. Cursurile pot fi adaptate in funcție de domeniul de activitate al cursanților (HR, marketing, IT, pharma retail, finance, etc.)

Limba franceză standard

Dacă îți dorești să evoluezi profesional sau ești pur si simplu pasionat de limbi străine, avem pentru tine metode interactive de predare și cursuri personalizate. Pe stradă, în avion, la restaurant, în vacanță, la un interviu de angajare, cu ajutorul cursurilor noastre vei comunica mai eficient. Metodele folosite sunt moderne si interactive, punandu-se accentul pe comunicare.

Ședintele se pot desfășura în grupe ( 2 sau 4 particianți) sau individual

Limba franceză pentru copii

Cursurile se adreseaza copiilor care vor să înceapă studiul limbii franceze, dar și celor care caută să-și aprofundeze cunoștințele. Oferim și pregătire pentru examenele gestionate de Institutul Francez (Delf si Delf prim).

Ședintele se pot desfășura în grupe ( 2 sau 4 particianți) sau individual.

Ședințe individuale:

60 de minute - 115 ron, abonament 10 ședințe - 1050 ron

90 de minute - 165 ron, abonament 10 ședințe - 1550 ron

2 ore didactice - 185 ron, abonament 10 ședințe - 1750 ron