Limba Spaniolă

https://www.babel-language.ro/wp-content/uploads/2020/06/Spania-500x300.jpg

 

Limba spaniolă standard

Spaniola este a doua cea mai vorbită limbă din lume ca limbă maternă, după chineza mandarin. Peste 350 de milioane de persoane vorbesc spaniola nativ.

Teritoriul pe care se vorbește această limbă este foarte întins. Nu cuprinde doar Spania, ci și America Latină și sudul Statelor Unite ale Americii, Guineea Ecuatorială și o parte din Filipine. Exista 500 de milioane de persoane care vorbesc această limbă.  Spaniola este limba oficială în 21 de țari.

Dacă îți dorești să evoluezi profesional sau ești pur si simplu pasionat de limbi străine, avem pentru tine metode interactive de predare și cursuri personalizate. Pe stradă, în avion, la restaurant, în vacanță, la un interviu de angajare, cu ajutorul cursurilor noastre vei comunica mai eficient. Metodele folosite sunt moderne si interactive, punându-se accentul pe comunicare.

Ședințele se pot desfășura în grupe ( 2 sau 3 participanți) sau individual

Limba spaniolă pentru copii

Cursurile se adresează copiilor care vor să înceapă studiul limbii spaniole, dar și celor care caută să-și aprofundeze cunoștințele. Oferim și pregătire pentru examenele gestionate de Institutul Cervantes

Ședintele se pot desfășura în grupe ( 2 sau 3 particianți) sau individual.

Ședințe individuale:

60 de minute - 115 ron, abonament 10 ședințe - 1050 ron

90 de minute - 165 ron, abonament 10 ședințe - 1550 ron

2 ore didactice - 185 ron, abonament 10 ședințe - 1750 ron