Cursuri corporate (de la sediul companiilor)

+4 0769566885

De ce să alegeți Babel Language?

 1. Organizăm un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metodele de lucru atât la sediile noastre din Blv. Aviatorilor și Militari Residence cât si online sau direct de la sediul companiei dumneavoastră

2. Experiența în domeniul corporate

3. Organizăm o testare gratuită pentru fiecare participant

4. Metode interactive bazate pe conversație

5. Resurse digitale inovative

6. Cursuri adaptate cerințelor clienților

7. O rețea extinsă de traineri calificați

8. Ședințe gratuite de consultanță (language coaching)

Astăzi, studiul uneia sau a mai multor limbi străine a devenit esențial pentru companii. Acest aspect poate asigura evoluția profesională și vă permite să vă confruntați cu situații diferite.

Înainte de a începe un curs, Babel-language organizează teste gratuite (scris și vorbit) pentru evaluarea competențelor lingvistice ale participanților la curs. Vi se atribuie un nivel, corespunzător Cadrului European de Referinţă. Înainte de începerea fiecărui modul, organizăm  un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metoda de lucru. Propunem  manuale publicate de universităţi internaţionale sau de edituri renumite, cu o calitate ireproșabilă în didactica limbilor străine.

Trainingurile organizate de școala noastră au la baza metode interactive, care stimulează conversația și totodată cuprind și elemente de interculturalitate și etichetă necesare comunicarii într-un mediu de afaceri internațional.

Principalul scop al programelor noastre de studii este acela de a-i ajuta pe participanți să-și îmbunătățească capacitatea de exprimare la muncă, indiferent de domeniul în care activează. Cursurile sunt personalizate și se adresează majorității industriilor.

Desfășurarea cursurilor urmărește dezvoltarea competențelor generale de scris, ascultat, citit si comunicare.

Pentru o monitorizare mai bună a cursurilor, Babel-Language pune la dispoziția clienților o listă de prezență pentru fiecare grupă în parte și rapoarte de feedback, pe care trainerul le completează la finalul fiecarui modul.

Elevii Babel-Language beneficiază lunar de o ședință gratuită de consultanță. Language coaching-ul este util la inceputul cursului pentru a se discuta despre obiective și despre planul de studiu, dar este folositor și ulterior, aceste ședințe având scopul de a menține motivația cursanților si de a-i încuraja să-și exprime feedback-ul cu privire la desfășurarea cursului.

Conținut personalizat

Tematica programelor corporate este adaptată în funcție de situațiile care pot apărea în mediul business, o întâlnire de afaceri, prezentare de business, redactarea mailurilor, etc.

Cursurile noastre acopera toate domeniile de activitate-

 • IT
 • Afaceri
 • Servicii publice
 • Turism
 • Comerț
 • Medicină și Farmacie
 • Publicitate
 • Diplomație
 • Industria energetică
 • Domeniul auto

De ce Babel Language este cea mai inspirată opțiune pentru cursurile online ?

 1. Persoanele absente vor primi ulterior inregistrarea cursului
 2. Cursurile online sunt însoțite de studiul pe o platforma de eLearning. Cei care iși doresc mai multă flexibilitate se pot antrena cu exerciții și activitați digitale, iar la final vor putea primi feedback-ul profesorului

3. O ședință gratuită de consultanță (language couching)

+4 0769566885