Cambridge

Centrul Babel Language îi ajută atât pe copii, cât și pe adulți să se pregătească pentru examenele Cambridge într-un mod interactiv, dinamic, bazat pe metode eficiente, care stimulează comunicarea în limba engleză. Îi ghidăm pe cursanții noștri în pregatirea probelor de Reading, Writing, Listening și Speaking, familiarizându-i cu structura examenelor și organizând simulări de teste Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE.

  1. Cursurile si Examenele Cambridge pentru copii

Completați formularul de aici și noi vă ajutăm să vă înscrieți copilul la cursurile noastre de pregătire Cambrigde

 

Cursurile Cambridge pentru copii au drept scop pregătirea pentru examenele Cambridge English Young Learners (YLE). Aceste examene sunt concepute pentru a evalua abilitățile de comunicare în limba engleză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Ele se adresează copiilor care învață engleza ca limbă străină și sunt disponibile în trei niveluri:

  1. Starters(8-9 ani): acesta este nivelul de începător și este potrivit pentru copiii care au început să învețe engleza de curând sau care nu au avut prea multă expunere la această limbă. Acest examen îi ajută pe copii să dobândească încredere în abilitățile lor de comunicare în limba engleză.
  2. Movers (10-11 ani): acest nivel este adecvat pentru copiii care au o buna cunoastere a limbii engleze și sunt capabili să se descurce în situații de comunicare de bază. Examenul Movers testează abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere ale copiilor.

Certificatul Cambridge YLE Movers poate fi folosit pentru echivalarea probei de competență lingvistică admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv engleză.

3. Flyers (11-12 ani): acest nivel este destinat copiilor care au o bază solidă a limbii engleze și sunt capabili să se exprime într-un mod mai complex. Examenul Flyers evaluază abilitățile de comunicare ale copiilor în diverse situații și contexte.

 

 

Toate aceste examene Cambridge Young Learners, testează abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere ale copiilor. Ele includ întrebări și exerciții adaptate la nivelul de vârstă al copiilor și utilizează activități interactive pentru a-i menține interesați.

Rezultatele obținute la aceste examene Cambridge pot fi utilizate pentru a evalua progresul învățării limbii engleze a copiilor și pentru a-i motiva să continue să învețe și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză.

 

Cursurile și examenele Cambridge pentru adolescenți

 

  1. Cambridge English: Key (KET) for Schools(12-13 ani): acest examen evaluează abilitățile de bază ale adolescenților în a folosi limba engleză în situații cotidiene si certifică nivelul de competență lingvistică A2. Este adaptat pentru a se potrivi cu interesele și experiențele elevilor de vârstă școlară. Diploma KET echivaleaza proba de limba engleza pentru admiterea în învățământul liceal de stat, program cu predare intensiv engleza.
  2. Cambridge English: Preliminary (PET) for Schools (14-17 ani): acesta este un examen mai avansat decât KET, care testează abilitățile de comunicare în limba engleză într-o gamă mai largă de situații. Este conceput pentru adolescenții care au dobândit un nivel intermediar de competență în engleză (certifică nivelul B1).

În plus, examenul PET echivalează atât  proba de competența lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv si intensiv, cât si proba de limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat.

 

Cursurile și examenele Cambridge pentru adolescenți și adulți

 

1.Cambridge English: First (FCE) for Schools: acest examen este destinat adolescenților mai avansați în limba engleză și evaluează abilitățile de comunicare la un nivel intermediar-superior. Certificatul FCE este recunoscut pe scară largă în mediul academic și profesional.

Examenul FCE certifică nivelul de competență lingvistică B2 și poate fi folosit pentru a echivala și proba de limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat.

 

2..Examenul Cambridge English Advanced (CAE) este o evaluare recunoscută internațional a competențelor de limbă engleză la nivel avansat. Acesta este conceput pentru a evalua abilitățile candidaților de a comunica eficient în limba engleză într-o gamă largă de situații și pentru a dovedi că aceștia au un nivel avansat de competență în această limbă.

Iată câteva detalii cheie despre examenul CAE:

Nivelul examenului: examenul CAE este setat la nivelul C1 al Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR). La acest nivel, se așteaptă ca acești candidați să aibă o competență ridicată în limba engleză, putând comunica eficient într-o varietate de situații.

Recunoaștere: Certificatul CAE este recunoscut pe scară largă de către universități, angajatori și instituții guvernamentale ca dovadă a abilităților de limbă engleză la nivel avansat

 

Pregătirea: Centrul Babel-Language oferă materiale de pregătire variate, inclusiv modele de teste, teste practice și cărți special concepute pentru a ajuta candidații să se pregătească pentru examenele Cambridge

Pe site-ul partenerului nostru, Eecenter, puteti afla mai multe informatii despre inscriere:

Examene Cambridge Romania 2022 - Cambridge Assessment English (eecentre.ro)