Ö S D

Examenele ÖSD pentru copii și pentru adulți

Examenele ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) sunt examene de limbă germană recunoscute internațional, administrate de ÖSD, un organism independent din Austria. Aceste examene sunt concepute pentru a evalua și certifica competențele lingvistice în limba germană pentru vorbitorii non-nativi.

Centrul Babel Language îi ajută atât pe copii, cât și pe adulți să se pregatească pentru examenele ÖSD într-un mod interactiv, dinamic, bazat pe metode eficiente, care stimulează comunicarea în limba germană. Îi ghidăm pe cursanții noștri în pregătirea probelor de citire, ascultare, redactare și vorbire, familiarizându-i cu structura examenelor și organizând simulări de teste ÖSD KID A1, ÖSD KIDS A2, ÖSD Zertifikat B1, ÖSD Zertifikat B2

 Cursurile si examenele ÖSD pentru copii

Completați formularul de aici și noi vă ajutăm să vă înscrieți copilul la cursurile noastre de pregătire ÖSD

Babel Language organizează traininguri de pregătire pentru examenele de limbă germană pentru copii, numite "ÖSD Sprachdiplom für Kinder" (Diploma de Limbă ÖSD pentru Copii). Acestea sunt recunoscute internațional și au ca scop evaluarea și certificarea competențelor de limbă germană la diferite niveluri pentru copii.

Oferim pregatire pentru toate cele trei tipuri de examene ÖSD pentru copii, care corespund diverselor nivele de cunoaștere a limbii germane.

 

 

  1. OSD-Zertifikat A1 für Kinder: Acest nivel este pentru copiii începători care au dobândit abilități de bază în limbă germană.
  2. OSD-Zertifikat A2 für Kinder: Acest nivel evaluează competențele de bază în comunicarea în limba germană, pe un nivel puțin mai avansat decât A1.
  3. OSD-Zertifikat B1 für Kinder: Acest nivel presupune o competență intermediară în limbă germană, permitând copiilor să se descurce în situații mai complexe de comunicare.

Examenul ÖSD pentru copii constă în probe de ascultare, citire, scriere și vorbire, prin intermediul cărora sunt evaluate abilitățile de comunicare în limba germană ale copiilor la nivelul respectiv de cunoaștere.

 

Cursurile și examenele ÖSD pentru adulți

Babel Language organizeaza cursuri de pregatire ÖSD, care corespund diferitelor trepte de competență lingvistică,  pentru toate nivelurile, de la incepator pana la avansat :

  1. A1: Aceasta este treapta de bază, care evaluează abilitățile de bază de comunicare în limba germană. Acest nivel este adecvat pentru începători.

 

  1. A2: Acest nivel evaluează o gamă mai largă de abilități lingvistice și cerințe de comunicare în limba germană. Este un nivel potrivit pentru cei care au dobândit cunoștințe de bază în limba germană.

 

  1. B1: Acesta este un nivel intermediar care evaluează competențe lingvistice mai avansate în limba germană. Obținerea unui certificat ÖSD la acest nivel poate deschide oportunități de studiu și de muncă.

 

  1. B2: Acest nivel evaluează competențe avansate în limba germană și abilitatea de a comunica eficient în diferite contexte. Certificatul la nivelul B2 este recunoscut în multe țări și poate fi solicitat în procesele de admitere la universități sau la angajare.

 

  1. C1: Acest nivel evaluează competențe avansate în limba germană și abilitatea de a comunica în mod fluent și precis în diferite contexte. Certificatul la nivelul C1 este recunoscut ca dovadă a unei bune competențe în limba germană.

 

  1. C2: Acesta este cel mai înalt nivel de examen ÖSD, care atestă o competență apropiată de cea a unui vorbitor nativ de limbă germană. Certificatul la nivelul C2 demonstrează o competență excelentă în limba germană și este recunoscut internațional.

 

Examenul ÖSD constă în diferite secțiuni care evaluează abilitățile de citire, ascultare, scriere și vorbire în limba germană. Rezultatele sunt comunicate sub forma unui certificat care atestă nivelul de competență lingvistică obținut.

 

Pentru datele de examinare ÖSD, puteți accesa site-ul oficial al partenerului nostru Eecentre Examene de limba germana ÖSD - Centru autorizat de examinare ÖSD (eecentre.ro)